Verzenden & Retourneren

Inklapbare content

Verzenden

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen na plaatsing te verzenden. 

Nederland: 1-3 werkdagen - gratis verzending bij bestellingen boven €30,-. Voor orders onder de €30,- worden €3,95 verzendkosten in rekening gebracht.

België & Duitsland: 2-6 werkdagen - gratis verzending bij bestellingen boven €75,-. Voor orders onder €75,- worden €5,95 verzendkosten in rekening gebracht.

​Rest van Europa: 3-10 werkdagen - gratis verzending bij bestellingen boven €125,-. Voor orders onder €125,- worden €14,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Als je niet helemaal tevreden bent met je bestelling, kun je de producten binnen 14 dagen retour sturen. De geretourneerde oorbellen moeten ongebruikt en ongewijzigd zijn. Alle items die gekocht zijn in de sale of met een promotie worden gecrediteerd via een cadeaubon.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?
- Je kunt je retour aanmelden door een e-mail te sturen naar info@lia-may.com.
- Je krijgt van ons het retouradres.
- Verpak de producten met de factuur in de originele verpakking.

Wij dekken de kosten van het retourneren niet. Retour gezonden items zonder tracking kunnen wij niet vergoeden indien de zending niet bij ons aankomt.

Wij hebben het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door toedoen beschadigd is.

Zodra wij het product hebben ontvangen, maken wij het totaalbedrag exclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen naar je over.

Beschadigd of defect item?
We streven ernaar om je producten van de hoogste standaard en kwaliteit te leveren. Als je een artikel beschadigd/defect hebt ontvangen, neem dan direct contact met ons op via info@lia-may en stuur ons een foto. Wij zullen er dan alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Voor verdere vragen over het retourbeleid kan je contact opnemen met info@lia-may.com